سفارش تبلیغ
صبا ویژن
آبرویت نریخته ماند تا خواهش آن را بچکاند ، پس بنگر که آن را نزد که مى‏ریزى . [نهج البلاغه]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :94
بازدید دیروز :4
کل بازدید :140119
تعداد کل یاداشته ها : 141
103/9/10
8:19 ع

ارتباطات در فراگیری و تدریس درس ها که این امر باعث کاهش زمان طراحی و جذابیت کار و لذت از یاد گیری و ارتقای سطح آموزشی میشود . در کلاس هوشمند دانش آموز پژوهشگر و علاقمند به جستجوی دانش می شود و به جای اینکه به انبار اطلاعات تبدیل شود یاد می گیرد چگونه اطلاعات را بدست آورد و از اطلاعات بدست آمده چگونه استفاده کند و همچنین چگونه اطلاعات بدست آمده را با هم ترکیب کند و چگونه آن را نقد و بررسی نماید .

افزایش نشاط در کلاس : کلاس های سنتی خصوصا برای دانش آموزان تنوع طلب امروزی ملال آور بود و لذا کند و کاو در اینترنت و استفاده از رایانه و امکانات جانبی جوشش و نشاط را به کلاس می آورد .

صرفه جوئی در وقت و انرژی : در روش سنتی معمولا معلمان با آموزش یکنواخت و تکراری خود با استفاده از روش سخنرانی انرژی فراونی را صرف می کنند که مداومت آن ملال آور است اما در روش کلاسداری هوشمند معلمان تنها حکم راهنما را در مسیر فراگیری دانش آموزان دارند و با ارائه راه کارهای پژوهشی و تحقیقاتی و معرفی منابع و ماخذ دانش آموزان را هدایت و راهنمائی می نمایند. هزاره سوم هیچ شغلی و فعالیت اقتصادی فرهنگی و اجتماعی نیست که بدون نیاز به تسلط بر مهارت های رایانه ای قابل دسترسی باشد لذا در مدرسه هوشمند دانش آموز برای ورود به چنین فضایی آماده میشود .

افزایش خلاقیت دانش آموز : یکی از عوامل پیشرفت علمی اقتصادی و فرهنگی در دنیای رقابتی امروز داشتن خلاقیت است که میتواند به تولید علم بیانجامد. در مدرسه هوشمند دانش آموز ناگزیر به جست و جوی علمی است و برای ارائه مطالب علمی در کلاس از امکانات متنوع رایانه ای استفاده می نماید و همین امر میتواند موجب افزایش خلاقیت دانش آموز گردد . در مدرسه هوشمند دانش آموز وارد آزمایشگاه مجازی میشود که کوچکترین خطری برای او وجود ندارد و با فراق بال میتواند آزمایشهای مختلف را بر اساس آموخته های خود انجام دهد و نتایج جالب آن را مشاهده نماید . در مدارس هوشمند این امکان هست که از طریق اینترنت و اینترانت با سایر مدارس دیگر در تماس و تبادل تجربیات میشود. ما نباید بخود اجازه دهیم که از قافله حرکت جهانی عقب بمانیم که باید نقش تعیین کننده هم داشته باشیم و لذا باید بخود بیائیم و از امکانات روز بهترین و بیشترین استفاده را ببریم . این مقدمه ای بود بر هوشمند سازی مدرسه اما مهم این است که ما چگونه خود را برای اجرای این مهم آماده سازیم .

امکانات رایانه متصل به اینترنت و همیشه بروز بودن و آمادگی دریافت پیام ها و اطلاعات از منابع مختلف: علاقه وافر به آموزش و وقت صرف کردن در این زمینه بهره گیری از امکانات موجود که عبارتند از : سیستم رایانه - نرم افزار -سایت اینترنت -منابع و ماخذ معرفی شده جهت تحقیق بیشتر - کتاب درسی - کتاب کمک درسی مبتکران - دبیران خوب ملاحظه میکنید که معلم و دبیر در آخرین مرحله از جریان فراگیری قرار دارد . یعنی پس از 6 مرحله از فراگیری یک مطلب آموخته های خود را با ازمون ها و پرسشهای دبیران خود رامحک میزنید ودرصورت نیاز به رفع اشکال می پردازید آنچه که از همه مهمتر است اینکه در این سیستم آموزشی دانش آموز باید تلاش خود را بنماید و از امکانات موجود استفاده بهینه را ببرد . در این روش آموزش می طلبد در کنار6ساعت آموزش در مدرسه لا اقل 3 ساعت هم در منزل با استفاده از نرم افزار ها و منابع و ماخذ مسیر فراگیری روزانه را دنبال کند و آموخته های خود را تکمیل نماید